RSS

De Hebreeuwse Identiteit

21 Feb

Inmiddels heb ik een nieuw boek gepubliceerd getiteld ‘De Hebreeuwse Identiteit.’ Dit boek is een onderzoek naar de identiteit van mensen van Afrikaanse afkomst, de nazaten van de slachtoffers van de transatlantische slavenhandel en slavernij. Het blijkt, dat deze mensen en de Inheemsen behoren tot het uitverkoren volk van de God van Israël.  De Bijbel is hun geschiedenisboek. De Hebreeuwse Identiteit is te verkrijgen in het Nederlands en het Engels.

Ik heb enkele tv-interviews mogen hebben over dit boek. Een interview bij STVS en een bij ATV. Tevens waren er radio-interviews bij Radio Shalom en Radio Tien in Suriname en Radio Tamara en Radio Mart in Nederland. Daarna is op 29 februari 2016 een lezing met paneldiscussie gehouden en is de vereniging Hebreeuwse Israëlieten in Suriname (HIS) opgericht. De lezing/paneldiscussie is hier onder te volgen:

In oktober 2016 is het boek geïntroduceerd op Curacao en in januari 2017 in het Tapanahony- en Lawagebied in Suriname, waar het grootopperhoofd van de N’Dykas Bono Velantie heeft bevestigd, dat ze Joden zijn afkomstig van de stam van Juda, een van de verloren stammen van Israel.

 
Leave a comment

Posted by on February 21, 2016 in Suriname

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: