RSS

Trip naar Tibiti Sula

29 Sep

Op vrijdag 27 september 2013 ondernam ik samen een vriendin een trip naar Tibiti Sula in West Suriname in het distrikt Sipaliwini. Wij vertrokken om 06:00 uit Paramaribo en kwamen in de buurt van de sula tegen 12:30. De weg naar de sula was overwoekerd, waardoor wij niet verder konden rijden. Aangezien wij niet wisten hoe lang wij moesten lopen, indien wij een looppad openkapten, besloten wij terug te keren en op een ander tijdstip terug te keren met een grotere groep. Wij gingen dus naar Drie Kokro, een vakantie-oord aan een kreek, waardoor wij toch konden zwemmen. Natuurlijk hebben wij enkele foto’s gemaakt van de bezienswaardigheden onder weg. 

 
Leave a comment

Posted by on September 29, 2013 in environment

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: